Nieuwsoverzicht

Muzieklessen

Nieuws


U bevindt zich hier: Startpagina » Nieuws » Sing a Song @ the Garden

Sing a Song @ the Garden

Zondag 24 juni vindt een optreden plaats door leerlingen van Jan Groot Muziek onder de titel Sing a Song @ The Garden. Het is alweer het vierde achtereenvolgende jaar dat dit evenement plaatsvindt. Leerlingen zingen en begeleiden zichzelf op piano met popsongs van de jaren zeventig tot heden. Behalve meer ervaren leerlingen die al opgetreden hebben tijdens eerdere sing-a-song activiteiten zijn er ook dit keer weer enkele nieuwe talenten die voor de eerste keer aan het publiek laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben. Op het programma staan nummers van onder andere Dua Lipa, Tom Odell, Racoon, Halsey en Stef Bos. Het programma is bijna definitief. Je kunt alvast een kijkje nemen door te klikken op programma.
Het bijzondere van dit optreden is dat het plaatsvindt in de tuin van Jan Groot Muziek. Er valt dus veel meer te genieten dan alleen muziek. Ruim voor aanvang (vanaf 13.00 uur ben je welkom) en na afloop van het concert kun je genieten van bloemen en planten, de vijvers, leuke hoekjes of van de rust in de tuin. Of ga gewoon voor de gezelligheid even 'een terrasje pakken'.
Het aantal te ontvangen bezoekers is beperkt. Om dit evenement te kunnen bijwonen kun je een mailbericht sturen naar info@jangrootmuziek.nl of een sms of Whatsapp bericht naar 06-21497769.
Alle gegevens op een rijtje:
Sing a Song @ The Garden
Lokatie: de tuin van Jan Groot Muziek, Zwartemeerweg 32b, Kraggenburg
Datum: zondag 24 juni
Tuin open: 13.00 uur.
Aanvang concert: 15.00 uur.
Entree gratis
Share on Facebook

10 Jaar Jan Groot Muziek
06-05-2019
Dit jaar bestaat Jan Groot Muziek 10 jaar! Daarom staan er in de maand juni meerdere activiteiten op de agenda: -...
Sing a Song @ Dam 16
04-03-2019
Op zondag 10 maart is er voor het tweede achtereenvolgende jaar Sing a Song @ Dam 16. Het gezellige café van HCR ...
Sing a Song @ Christmas Dinner
09-11-2018
Donderdag 13 december treden leerlingen van Jan Groot Muziek op tijdens Sing a Song @ Christmas Dinner. Net als vorig ja...
Opnames Sing a Song @ the Garden
26-06-2018
24 juni was er Sing a Song @ the Garden. Om opnames te beluisteren ga naar menu Beeld/Geluid of klik op http://ww...